avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis auto

Aceasta este problema mea : www.avocatnet.ro/content/for...

Dupa aprox. 6 luni de asteptare mi-a venit prin posta in sfarsit o rezolutie de neincepere a urmaririi penale. =D>

Acum intrebarea e : ce trebuie sa fac ca sa imi recuperez permisul ? Ma duc direct la IGP la Udristei si il iau ? Sau mai trebuie sa fac nu stiu cate drumuri si cereri?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 20:46, 9 Aprilie 2010
PREZENTATI-VA CU DOVADA DE RETINERE LA POL.RUTIERA-UDRISTE SI IN FUNCTIE DE CEEA CE ATI FACUT VI SE STABILESTE PERIOADA DE SUSPENDARE,AMENDA CONTAVENTIONALA SAU RESTITUIREA PERMISULUI.
INFORMATIILE FURNIZATE SUNT SUCCINTE SI ALTE INFORMATII NU VA POT DA
Asteptati sa treaca cele 20 de zile de la comunicarea solutiei, termen in care partea vatamata se poate adresa cu plangere impotriva rezolutiei date de procuror, apoi verificati daca s-a inregistrat vreo plangere sau nu si abia dupa aceea puteti sa mergeti la IGP pentru ridicarea permisului.:sorry:
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Maine trec cele 20 de zile de cand a fost emisa rezolutia. Ce trebuie sa fac prima data ? Sa verific daca s-a depus veo plangere ? Daca da unde ?

Multumesc.
Ridicarea permisului suspendat se face de la sediul organului de politie care a dispus suspendarea si in niciun caz de la IGP.
Daca este vorba despre Bucuresti,mergeti la sediul Brigazii de Circulatie Rutiera.
Termenul invocat de d.na avocat nu are nici o legatura cu restituirea permisului dvs.
OUG 195/02 rep care reglementeaza restituirea permisului de conducere nu prevede nici un termen de ateptare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull buna ziua am facut un accident pe trecea de pietoni acum 4 luni mi-a fost luat permisul pe loc,mi-a fost data o dovada de 15 zile victima nu a avut multe ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cu drept de circulatie !!! alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Salut, eram intr-o zi de dupa amiaza cand mergeam cu o viteza de in jur de 40km/h, eram pe banda a2a din care pe banda 1 o camioneta de la ADPP, nu am observat ... (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere. anda g anda g In martie am avut un mic accident cu masina,am dat cu spatele si am lovit o batrana,nu a avut nevoie de ingriji medicale decat 3 zile a mers la politie a dat ... (vezi toată discuția)