avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

Buna seara. Bunici sotiiei au facut un testament pe numele nostru la notariat.Bunica are un singur baiat "socrul meu" dintr-o casatorie anterioara iar bunicul nu are nici un copil doar frati . Ambi au facut cate un testament la fiecare dintre noi.de cine ar putea fi atacat testamentul in cazul asta? In cat timp il poate ataca? va multumesc .am uitat sa mentionez ca sotia mai are3 surori
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
Mitrita_no1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mitrita_no1 , utilizator 20:55, 10 Aprilie 2010
va multumesc frumos de ajutor.acum ma voi duce la notar sa mai calculeze inca o data si o sa postez cat ma costa spre seara cand voi reveni acasa.o zi buna
Si, intre timp sa va ganditi ce preferati: sa dati 3.500 euro pt proprietatea unui imobil sau 10-20 pt un testament care va fi sigur atacat si mai ramaneti cu dezamagirea?
am fost la notar si sa recalculat ca se calculase in alta zona ,iar acum a iesit mult mai putin ,adica 3300 lei o suma de 4,5 ori mai mica
=D> asa parca mai bine ,
Acum chiar ca meritati felicitari!
Mersi frumos:D;):dance3:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare taxa notariala+impozita 14000 euro vs testament atacabil razvan.nan razvan.nan buna ziua. ma aflu in urmatoare situatie: bunica mea din partea mamei intentioneaza sa mi lase drept mostenire un teren si o casa. din ceea ce am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Ctr mostenire sau ctr vanzare-cum cu clauza de intretinere ? jery jery Buna ziua Ma confrunt cu o problema si v-as fii tare recunoscatoare daca m-ati putea ajuta . Problema sta in felul urm : tatal si bunicul meu ( tatal ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie whitecamelia whitecamelia Ce act trebui intocmit de catre bunici pentru a ceda dreptul de proprietate asupra unui imobil catre unicul lor nepot? Mentionez ca mama copilului este in ... (vezi toată discuția)