avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general stagiu de cotizare concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

stagiu de cotizare concediu medical

As dori sa stiu daca o persoana care a lucrat in firma 4 luni poate beneficia de concediu medical si cum se calculeaza acesta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 12 Februarie 2007
da, poate beneficia, pentru media zilnica se iau in calcul doar cele 4 luni, sau daca se cunosc si veniturile anterioare, se iau si acestea in calcul.
media de calcul fiind de sase luni.
Stagiu minim de cotizare este de 1 luna. Dar calculul se cere facut ca media veniturilor ultimilor sase luni! In cazul in speta ....patru ... pt ca nu este prevazut alceva. Primele 5 zile le plateste unitatea angajatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical salariat cu stagiu de cotizare 10 zile MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi în următoarea problemă: Am o salariată care s-a reangajat în unitate în 17.09.2012 şi a obţinut venituri ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca se poate calcula un concediu medical in cazul unui salariat care nu a lucrat 6 luni in firma si nici nu a prezentat de la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical angajat nou ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Cum se calculeaza, va rog media zilnica a bazei de calcul, pentru un concediu medical [entru un angajat care nu a mai lucrat inainte de noi, ... (vezi toată discuția)