avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia rectificativa 710
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia rectificativa 710

Daca din declaratia 102 pt. luna febr.2010 se rectifica prin 710 numai o singura contributie cum se va completa 710?
Numai cu contributia rectificata sau cu toate contributiile declarate initial?:-/
Cel mai recent răspuns: rodia , utilizator 13:22, 9 Aprilie 2010
numai cu contributia rectificata
chiar daca veti completa toate campurile, cand listati veti vedea ca se listeaza doar campurile unde sunt diferente intre declaratia intiala si cea rectificativa
Multumesc frumos.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificatica 710 mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Am si eu o problemuta. Am depus declaratia 102 aferenta lunii noiembrie 2010 cu 2 sume gresite, respectiv la contrib. individuala de asigurari ... (vezi toată discuția)
modalitate plata concediu medical calculat gresit yda yda Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care concediul medical al unei persoane a fost calculat gresit (s-au dat bani mai putini) ,numarul de zile de ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la d101 mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie pt care va multumesc anticipat. Am primit o adresa de la Finante in care sunt atentionata ca exista ... (vezi toată discuția)