avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie rectificatica 710
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie rectificatica 710

Buna ziua,

Am si eu o problemuta.
Am depus declaratia 102 aferenta lunii noiembrie 2010 cu 2 sume gresite, respectiv la contrib. individuala de asigurari sociale retinuta de la asigurati si contributia la asigurari sociale retinuta de la angajator. Daca depun acum declaratia rectificativa 710 este posibil sa primesc amenda?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mary_catalina , utilizator 20:10, 10 Ianuarie 2011
Pentru declaratie rectificativa 710 nu se primeste amenda daca initial ati depus declaratia 102 cu sume eronate.Numai daca omiteati respectivele obligatii puteati plati amenda desi din practica si in acest caz unele administratii preiau declaratiile ca si completare la declaratia depusa initial.:D
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia rectificativa 710 rodia rodia Daca din declaratia 102 pt. luna febr.2010 se rectifica prin 710 numai o singura contributie cum se va completa 710? Numai cu contributia rectificata sau cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 si relevanta pe care o are la calcularea pensiei Ruxandra82 Ruxandra82 Daca declaratiile la sanatate ,CAS si somaj sunt corecte iar declaratia 100 este dusa la finante in zero in ce mod ma afecteaza asta la calculul pensiei?Va ... (vezi toată discuția)
Depunere decl rectificative helenita helenita buna seara, daca am descoperit niste greseli in 2008 si trebuie sa depun rectificative pt 100 si 102 , mi le primeste fara amenda acum ?sau mai bine zis mi ... (vezi toată discuția)