avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere decl rectificative
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere decl rectificative

buna seara,

daca am descoperit niste greseli in 2008 si trebuie sa depun rectificative pt 100 si 102 , mi le primeste fara amenda acum ?sau mai bine zis mi le primeste ? deoarece corectez niste sume pe care initial le-am decl mai mari ?

multumesc ,
Cel mai recent răspuns: helenita , utilizator 14:35, 10 Aprilie 2010
Da,se poate depune rectificativa(declaratia 710),este fara amenda.La sfarsitul anului 2009,Administratia de la noi a emis extras de cont cu sumele care le aveau in evidenta si care trebuiau confirmate.In caz de neconcordanta, cu explicatiile de rigoare se faceau corecturile.
puteti sa faceti rectificativa,adica decl 710 ,apoi vedeti daca va da si amenda..
Poate scapati:luck: .
multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificatica 710 mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Am si eu o problemuta. Am depus declaratia 102 aferenta lunii noiembrie 2010 cu 2 sume gresite, respectiv la contrib. individuala de asigurari ... (vezi toată discuția)
Ce declaratie fac? madellaine madellaine Buna ziua. In luna martie 2008, in declaratia 100 ar fi trebuit sa declar impozit pe profit zero. Am declarat doar impozitul pe venituri din salarii. Va rog ... (vezi toată discuția)
Facturi pe 2009 inreg in 2010 cactusul cactusul Exercitiu financiar 2009 inchis. In luna feb 2010 am primit facturi de energie electrica, data facturii 30.12.2009 si plata facturii in feb 2010. Cum le ... (vezi toată discuția)