avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imputernicire vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imputernicire vanzare imobil

buna ziua

este valabila o imputernicire facuta in strainatate pt a vinde un imobil in romania?? trebuie tradusa? ce ar trebui sa contina ea?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: bb_yasmi , utilizator 23:59, 10 Aprilie 2010
datele dvs, cele ale imobilului, ale imputernicitului si scopul. tradusa si apostilata, daca o faceti la notar.
trebuie tradusa?

Da,bineinteles ca trebuie tradusa.In cazul in care o faceti la un notar,asa cum v-a spus @gi-jane,este necesara si apostilarea.
Numele mandantului, numele mandatarului, obiectul mandatului : vanzarea bunului x, situat in localitatea y, inscris in cf nr .... nr. top... identificat prin ......... in suprafata de ........, conditiile vanzarii (un anume pret sau alte clauze), posibilitatea ca mandatarul sa angajeze sau nu un avocat in acest scop, nr. si banca la care sa fie virati banii obtinuti din vanzare etc., dupa caz.
Procura speciala autentica trebuie tradusa si legalizata si apostilata. ;)
va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala portugalia theolina22 theolina22 Nepotul vecinului meu detine o procura notariala intocmita de proprietar in Portugalia. Datele personale ale mandantului si mandatarului sunt incomplete, ... (vezi toată discuția)
Procura speciala cristina1980 cristina1980 Se poate sa-mi trimita si mie cineva un model de procura in vederea cumpararii unui apartament in numele mandantului. Va multumesc (vezi toată discuția)
Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)