buna ziua.in 2006 sau 2007 nu mai retin mi-am girat o prietena la banca pentru un credit, 5500lei domnisoara a plecat in italia si nu a mai platit.banca a predat creditul firmei de asigurari si mi s-a pus propire pe salar prin executare judecatoreasca si am platit o parte din suma ,plus ca mama fetei de buna credinta a facut rost de bani si am fost si am platit .culmea acuma dupa atata timp ma cauta acasa si mi se spune ca mai am de platit 3400 lei ca de fapt erau de platit vreo 10 mii de lei ca s-au achitat vreo 7 mii si ceva si au mai ramas 3400-3500 de lei,motivul neplatei integrale atunci este ca juristul din acea perioada nu ar fi socotit cum trebuie.acuma in aceste conditii ,eu ce pot face?
Solicitati sa va prezinte acte din care sa rezulte suma datorata, faceti calcule si vedeti daca cele invocate sunt intemeiate. Daca sunt intemeiate, trebuie sa le achitati pentru a nu fi executata silit si obligata si la plata cheltuielilor de executare silita. Luati legatura cu mama prietenei pentru a va avansa sumele datorate bancii si cesionate firme de recuperari. ;)
ar mai fi o problema.domnisoara a facut 2 credite la aceeasi banca in cateva luni primul de 5000lei ,al doilea de 5500 lei la care eu am girat. mama fetei m-a ajutat la inceput dar, acuma a facut schimb de apartament ,mutat in alt cartier si nu am nimic de legatura nume ,adresa sau telefon.absolut nimic.
atunci cand am platit am intrebat care e suma.juristul de atunci a socotit si a sp ca suma platita cash plus ce s-a retinut pe statul de plata prin executare judecatoreasca incheie acel credit.acuma actualul jurist imi spune ca respectivul nu a socotit cum trebuie si ca de fapt ar mai fi de platit ceva,adica inca 3400 lei neactualizati inca la aceasta vreme.deci banui ca se fac mai multi.plus ca au trimis act la servici si m-au scos de sub executarea judecatoreasca.incepe sa ma cuprinda disperarea.
iar chitanta cu ce s-a platit plus si ce s-a oprit pe salar este la dosar.dar inca mai trebuie.....
Alte discuții în legătură
Executare silita
alina260
Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)