buna ziua.in 2006 sau 2007 nu mai retin mi-am girat o prietena la banca pentru un credit, 5500lei domnisoara a plecat in italia si nu a mai platit.banca a predat creditul firmei de asigurari si mi s-a pus propire pe salar prin executare judecatoreasca si am platit o parte din suma ,plus ca mama fetei de buna credinta a facut rost de bani si am fost si am platit .culmea acuma dupa atata timp ma cauta acasa si mi se spune ca mai am de platit 3400 lei ca de fapt erau de platit vreo 10 mii de lei ca s-au achitat vreo 7 mii si ceva si au mai ramas 3400-3500 de lei,motivul neplatei integrale atunci este ca juristul din acea perioada nu ar fi socotit cum trebuie.acuma in aceste conditii ,eu ce pot face?
atunci cand am platit am intrebat care e suma.juristul de atunci a socotit si a sp ca suma platita cash plus ce s-a retinut pe statul de plata prin executare judecatoreasca incheie acel credit.acuma actualul jurist imi spune ca respectivul nu a socotit cum trebuie
ar fi fost bine sa fi obtinut o nota scrisa, nu doar sa zica. cum a gresitj uristul firmei, poate gresesc si urmatorii , asta nu inseamna ca dvs platiti toata viata
daca au retras poprirea, in mod firesc inseamna ca ati terminat de achitat.
sa va dea explicatii in scris, sa vedeti de unde rezulta suma de 3400.
oricum, daca mai vor bani, va trebui sa va dea din nou in judecata, iar dvs puteti depune contestatie la executare, aratand motivele scrise de dvs . ( cel mai bun, e ca si-au retras pretentiile de poprire a salariului)
verificati si termenul de prescriptie ... din 2006-2007 suma ar trebui sa fie deja prescrisa. nu faceti plati pana nu va clarificati cu sumele datorate si achitate
multumesc.am sa ma duc iar la firma de asigurari sa stau de vb cu juristul si sa vad ce se intampla.mie mi-a dat un act culmea facut tot de primul jurist prin care spune ca din 10 mii s-au platit 77 si mai sunt 35.logica?
nu o vad daca eu m-am dus atunci cu banii la el si i-am sp ca achit tot, de ce acuma s-a deschis iar dosarul.
Executare silita
alina260
Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)