avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori am certificat de actionar la CUG SA cluj
Discuție deschisă în Bursa de valori

am certificat de actionar la CUG SA cluj

am 40 actiuni la SC CUG SA CLUJ .
mai exista firma ?
valoreaza ceva?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:50, 10 Aprilie 2010
Va dau adresa web a societatii comerciale si luati contactul telefonic cu ei.
Va veti lamuri in ce masura actiunile Dv. sunt listate la bursa (nu par a fi listate, dar poate totusi....) si ce puteti face cu ele, cat valoreaza, cum le puteti vinde.....si alte informatii care va intereseaza.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)
Certificat acționar 1996 examen994 examen994 Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996. Ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)