avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXPERT=JUDECATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXPERT=JUDECATA

Buna seara.Intrebarea mea este urmatoarea:pot da in judecata(desi nu-mi doresc acest lucru,ar fi o ultima solutie)un expert topo(judiciar)?.Am motive intemeiate(destule si grave).Pina la al da in jud.ce alte cai de atac am.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.:angry:
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 21:49, 9 Aprilie 2010
Daca nu erati de acord cu expertiza puteati sa formulati obiectiuni sau sa cereti expert parte!B-)
Parerea mea este ca l-ati da degeaba in judecata. Expertul si-a exprimat un punct de vedere! Cata vreme puteati sa formulati obiectiuni sau sa solicitati o contraexpertiza si nu ati facut aceste lucruri ,nici o instanta nu va va da castig de cauza!
Succes!
:luck:
Absolut corect si legal ce spuneti dvs.domnule Mihai Grigore.Asta am facut si cerut dar judec.a cerut exp.numai completari,explicatii...in 4 din 9 inst. am avut 4 judec.diferiti(ultimele).Cind am vazut ca toate adaugirile exp.nu sunt la obiect am cerut o noua expertiza dar judec.nici nu a vrut sa auda si pur si simplu a spus ca ramine in pronuntare. X-(pronuntarea a fost aminata de 2 ori:O speranta mea a fost ca o sa citeasca si studiaza bine cauza de aminaatit dar ..:((...Multumesc
MIHAI GRIGORE a scris:

Daca nu erati de acord cu expertiza puteati sa formulati obiectiuni sau sa cereti expert parte!B-)
Parerea mea este ca l-ati da degeaba in judecata. Expertul si-a exprimat un punct de vedere! Cata vreme puteati sa formulati obiectiuni sau sa solicitati o contraexpertiza si nu ati facut aceste lucruri ,nici o instanta nu va va da castig de cauza!
Succes!
:luck:

in plus, cred ca nu ati avut nici avocat..asta e adevaratul motiv pentru care cred eu ca ati pierdut.. un avocat va sfatuia sa va puneti expert parte sau facea obiectiuni la raportul de expertiza macar.. mai ales daca sustineti ca aveti dreptate..nici acum nu e tarziu sa sa mai reparati lucrurile dar va fi mult mai dificil..
Dnul.av.Petre,obiectiuni la expetiza am facut,dar raspunsurile au fost ambigue,neclare...si clar partinitoare.Am depus la concluzii si un memoriu formulat de un alt expert topo,parerea unui al 2lea cadastrist,din care reesea clar ca am dreptate si cu toate astea.#-o..asta este rezultatul#-o avocata mea, O persoana delicata la care sa tipat la ultimul termen ca la...Daca ma intrebati la ce judecatorie am fost va veti lamuri de ce am avut acest VERDICT.Va multumesc mult tuturor pentru raspunsuri.:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs...=+expertiza silvia p silvia p Buna seara,am terminat un proces de granituire la fond pe care l-am pirdut cu drept de recurs.Motivarea nu am primit inca dar trebuie sa ma pregatesc cit de ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de indreptare handsu handsu Car sunt posibilitatile de indreptare folosite in cazul expertizelor neclare , necompetente sau inexacte ? (vezi toată discuția)
Mori cu dreptatea in mina silvia p silvia p Buna ziua.Sunt Silvia si am revenit.Sunt extrem de furioasa si contrariata de ce se poate intimpla in justitia noastra.:((Azi am avut termen la jud.BUF.(sunt ... (vezi toată discuția)