avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notar decedat copii legalizate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notar decedat copii legalizate

Notarul acum este decedat iar fiica lui l-a inlocuit fiind acum notar.Ea a angajat-o pe nora fratelui meu.Eu am nevoie de 7 copii legalizate deoarece sunt 7 parcele.Cum sa obtin inca 3 copii?Celelalte 4 copii sint legalizate.Titlul de proprietate original este tot la fratele meu si nu vrea sa mi-l dea iar de la Primarie mi-a dat o copie dar cei de la cadastru imi cer tot originalul .Ce sa fac ca nu il am? Unde trebuie sa ma adresez atat pt.Certificatul de Mostenitor cat si pt. Titlul de Proprietate?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 21:30, 9 Aprilie 2010
Formulati o cerere biroului notarial , chiar daca acolo lucreaza nora fratelui dvs. Puteti vorbi cu avocat sa formuleze cererile in numele dvs.
Daca acolo s/au incheiat , actualul notar este obligat sa va remite copii legalizate . I
Certificatul de mostenitor se poate elibera de la notarul care l-a facut. Daca nu gasiti la notar mergeti la Uniunea Notarilor Publici si solicitati o copie certificata.
In ceea ce priveste Titlul de proprietate solicitati un duplicat de la autoritatea care l-a eliberat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare certificat original de mostenitor elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna ziua, In ziua de 4 noi. 1988, am fost pt. dezbaterea succesiunii la notariat in urma decesului tatalui.A ramas ca ulterior notarul sa imi trimita ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune lorma lorma Buna ziua,am si eu o intrebare......Suntem 4 mostenitori pe un teren agricol,titlul de propietate original se afla la un unchi de al meu.Eu am spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)
Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)