avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general URGENT! MEDICINA MUNCII SI PSI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

URGENT! MEDICINA MUNCII SI PSI

Am o firma din 2003 si nu am facut niciunui angajat medicina muncii si PSI. Ce pot face acum? Fisele de medicina muncii pot fi completate de medicii de familie sau de un specialist in medicina muncii? Pentru PSI cum se procedeaza? Ce as mai putea face acum ca sa fiu in legalitate cu actele? Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti mai detaliat pasii. Multumesc tuturor.
Cel mai recent răspuns: loredanaradu , utilizator 22:17, 16 Februarie 2007
exista specialisti in domeniul protectiei muncii si PSI absolventi ai unor cursuri;)................din ce spuneti sa intelegem ca firma nu a primit autorizatia de functionare din punctul de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă la inceperea activitatii????????sau ca muncitorilor nu li s-a facut instructajul la angajare?????
Este vorba de instructajul angajatilor. Ce pot face acum? Voi putea face instructajul cu data angajarii? Fisele de medicina muncii pot fi completate de medicul de familie? Va multumesc pt raspunsuri si mai astept lamuriri.
nu....medicina muncii nu poate fi facuta de medicul de familie...sunt medici specializati pe medicina muncii
1. Se face contract cu cabinete medicale specializate in medicina muncii (nu se pot face retroactiv)
2. Se face contract cu Societati sau PFA autorizate PSI (nu se face retroactiv)
Ce a fost pana acum ramane asa urmand a te pune in legalitate incepand prin a incheia aceste contracte cat mai repede cu putinta.
Va multumesc frumos!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmi (cabinet medical individual) AC AC Buna ziua! Am un CMI infiintat in octombrie 2012. Nu functioneaza inca deoarece nu pt avea contract cu casa din lipsa contractului cadru 2013-2014 ... (vezi toată discuția)
Procedura intocmire dosar medical angajare XTN89 XTN89 Buna ziua. Recent am promovat un concurs pentru un post in primarie. Angajatorul mi-a spus sa merg la medicina muncii si vreau sa stiu exact etapele. 1. ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine valabilitate miroslava miroslava Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu fisele de aptitudine de la medicina muncii. 1.Avem un angajat caruia i-am cerut la angajare sa se duca ... (vezi toată discuția)