avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... citatie somatie plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

citatie somatie plata

Am o citatie privind o plata a unei facturi din nov.2008,pot cere la tribunal plata in rate ?
este vorba de 11.000 lei si suma reprezinta in acest moment 1/2 din incasarile noastre lunare,din cauza crizei am fost nevoiti sa platim partial si sa aminam la plata ,dar,aceasta firma la care suntem chemati in judecata acum nu a luat legatura cu noi in niciun fel,si acum ne-au chemat la judecata in localitatea lor de sediu.
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 11:39, 10 Aprilie 2010
Avea obligatia legala de a va face o notificare in acest sens. Aveti posibilitatea sa cereti plata esalonata a datoriei. Pana la termenul de judecata mai platiti o parte pentru a dovedi buna credinta daca recunoasteti suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru neplata unei facturi de energie electrica Orosita Orosita Am fost dată în judecă pentru neplata unei facturi enel.Care sunt consecințele pentru neprezentarea în instanță?Menționez câ eu,de bună credință am ... (vezi toată discuția)
Ce trebui sa contina un memoriu catre judecator? alina_evelina alina_evelina in decembrie 2010 doamna presedinta si doamna administratora a binevoit sa imi bage dosar in tribunal pentru suna de 1000 ron pentru neplata intretineri.in ... (vezi toată discuția)
Intimata pt ca am indraznit sa imi recuperez sumele incasate abuziv de la banca topina topina In baza unei sentinte definitive pe clauze abuzive,am notificat amiabil banca, pe 23 oct, sa puna in aplicare in 15 zile. In 17 nov printr-un raspuns ... (vezi toată discuția)