avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului,demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului,demisia

buna ziua.am plecat de la firma unde am lucrat motivul fiind neplata salariului.nu am semnat nici o demisie.administratorul firmei nu vrea sa imi dea cartea de munca pana nu semnez demisia pe care vrea sa pun data de acum luna aprilie cu toate ca eu am incetat activitatea in februarie.ma poate obliga sa fac acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 10 Aprilie 2010
Nu va poate obliga .. dar de ce nu v-ati dat demisia in luna februarie? .. carnetul de munca o sa vi-l elibereze in momnetul in care este inchis si certificat de catre ITM.
Mesaj editat
@ apostol valentina

Data post: Sambata, 10 Aprilie 2010, 12:17
Subiect: neplata salariului,demisia

nu mi-am dat demisia in februarie pentru a putea sa-mi recuperez banii.o pot semna acum cu data cand am plecat?

................
O puteti semna acum cu acea data , iar angajatorul va emite decizia cu data din aprilie ..... intrucat nu v-au achitat salariul , puteti invoca dispozitiile art.79 alin.8 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie apostol valentina apostol valentina buna ziua.va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat daca se poate.am plecat de la firma unde am lucrat in luna februarie motivul fiind neplata salariului.nu am ... (vezi toată discuția)
Demisie modificata lidiuta lidiuta Buna ziua.Am lucrat la o firma timp de 4 ani ,iar de cateva luni nu mai primeam salariul .Am depus cerere de demisie prin care am cerut sa mi-se inchida ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec mai repede din preaviz Anddy Anddy Buna ziua, Am semnat un act in care era specificat ca demisionez conform articolului 79(1) din Codul Muncii. Eu nu am luat salariul pe luna aprilie, se ... (vezi toată discuția)