Da, puteti contacta Camera Notarilor Publici Bucuresti. Accesati acest link care va poate ajuta cum sa luati legatura cu CNP Bucuresti fara a va deplasa la Bucuresti. [ link extern ] /
Daca aveti motive serioase sa credeti ca persoana in cauza este mostenitor in drept, prin actiunea ce se numeste petitia in ereditateputeti solicita recunoaşterea titlului de moştenitor . Trebuie sa aveti insa acte doveditoare pertinente si obiective.
Aceasta actiune este imprescriptibila.
Cu stima.
Daca sunteti fiul defunctului si cineva a deschis succesiunea fara sa va mentioneze in declaratia data la notarul la care s-a dezbatut succesiunea atunci , nu numai ca puteti ataca succesiunea solicitand anularea certficatelor de mostenitor , dar puteti sa faceti plangere penala pentru fals , uz de fals si inselaciune in sarcina celui care si-a insusit pe nedrept mostenirea care vi se cuvenea!B-)
Ce sa fac??
iliescu carmen
Domnule avocat, tatal meu a decedat anul trecut pe 19 mai si inca nu am facut succesiunea.[intrebarea]Daca mama si surorile mele pot face sccesiunea fara ... (vezi toată discuția)