avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune in alt oras
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune in alt oras

Pot afla daca sa facut succesiunea dupa o persoana in Bucuresti si ce contine aceasta fara a ma deplasa pana acolo.
Mentionez ca sunt din Arad.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:13, 10 Aprilie 2010
Da, puteti contacta Camera Notarilor Publici Bucuresti. Accesati acest link care va poate ajuta cum sa luati legatura cu CNP Bucuresti fara a va deplasa la Bucuresti.
[ link extern ] /
Va Multumesc.
As mai avea o intrebare, in cazul in care succesiunea in cauza sa facut, exista vre-un termen in care poate fi atacata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Dyablo2408, utilizator
Daca aveti motive serioase sa credeti ca persoana in cauza este mostenitor in drept, prin actiunea ce se numeste petitia in ereditateputeti solicita recunoaşterea titlului de moştenitor . Trebuie sa aveti insa acte doveditoare pertinente si obiective.
Aceasta actiune este imprescriptibila.
Cu stima.
Va multumesc mult.
Ar trebui sa indeplinesc tote criterile la care faceati referinta avand in vedere ca sunt fiul defunctului.
Daca sunteti fiul defunctului si cineva a deschis succesiunea fara sa va mentioneze in declaratia data la notarul la care s-a dezbatut succesiunea atunci , nu numai ca puteti ataca succesiunea solicitand anularea certficatelor de mostenitor , dar puteti sa faceti plangere penala pentru fals , uz de fals si inselaciune in sarcina celui care si-a insusit pe nedrept mostenirea care vi se cuvenea!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac??  iliescu carmen iliescu carmen Domnule avocat, tatal meu a decedat anul trecut pe 19 mai si inca nu am facut succesiunea.[intrebarea]Daca mama si surorile mele pot face sccesiunea fara ... (vezi toată discuția)
Succesiune anonim anonim Referitor la succesiune, ce inseamna nulitate absoluta si ce inseamna nulitate relativa? (vezi toată discuția)
Evitarea procedurii succesorale notariale mirabela.maria mirabela.maria Buna! Exista vreo modalitate de evitare a procedurii succesorale notariale atunci cand defunctul are un singur mostenitor legal cu vocatie concreta la ... (vezi toată discuția)