avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice legea achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

legea achizitii publice

intrebare : experienta similara in caz de subcontractant pentru o licitatie publica cine este beneficiarul ?
adica beneficiarul este in constructi teatrul de stata sau liderul contractant cu care inchei subcontractul......va multumesc

citez:"Recomandări din partea altor beneficiari (parteneri contractuali) (Formular H5 din Secţiunea IV-a a Documentaţiei pentru atribuirea contractului de achiziţie publică). "
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 08:21, 22 Aprilie 2010
olden a scris:

dar atentie eu particip la o licitatie si trebuie sa depun documente privind activitate similara -aici nu sunt subcontractant.......sunt direct lider de constructi, imi cer scuze daca nu ma exprim bine, multumesc pentru intelegere.

dar ca experienta similara am fost doar subcontractant, de la cine duc recomandarea de la liderul meu sau de la autoritatea contractanta de liderul meu, imi trebuie recomnadare de la amandoi?
Ar trebui sa veti o recomandare de la beneficar. Apoi trebuie demonstrat ca dvs. ati avut o implicare directa in acel contract. Astfel, trebuie prezentat si acordul de subcontractare cu liderul dvs. Si pt. ca toate sa fie bune si frumoase, puteti prezenta si o recomandare din parte liderului. Una peste alta, dvs. trebuie sa dovediti fara echivoc ca v-ati implicat in mod direct in acel contract, prezentand diferite documente care sa probeze partea din contract executata de dvs precum si valoarea acesteia.
.. se va lua in considerare procentajul din contractul in care ati fost involucrat...

succes!
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Marius Cocean, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~
maxu maxu. Nu cumva posibilitatea de a subcontracta este prevazuta de lege si in ideea ca operatorii nou intrati pe piata sa poata dobandi experienta similara? Ma gandesca ca,in cazul in care pt. orice achizitie efectuata s-ar cere experienta similara, un operator nou infiintat nu ar avea posibilitatea de a participa la proceduri. Astfel, legea a prevazut o posibilitate si pt. ei de a acumula experienta necesara prin subcontractare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie publica- recomandari de la beneficiari danatmr9 danatmr9 Am participat la o licitatie pe dirigentie de santier unde trebuia la experienta similara sa fie depuse contracte si documente contrasemnate de catre ... (vezi toată discuția)
Experienþã similarã alexandru_grigoras alexandru_grigoras Să considerăm următoarea situaţie. La o licitaţie de execuţie lucrări cu o valoare totală de 100 de lei, participă în acord de asociere două ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006 - introducere subcontractanti pe parcursul derularii contractului alemisa alemisa Buna ziua, Va rog sa ma sprijinuti cu un punct de vedere pe urmatoarea speta: Prin licitatie deschisa s-a atribuit un contract de proiectare si executie ... (vezi toată discuția)