avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... taxa forfetara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

taxa forfetara

Va rog sa-mi raspundeti ,mai exista taxa forfetara?Avem a firma in dizolvare din octombrie, de cinci ani ni s-a luat licenta de transport nu am facut nici un ban de atunci,si am platit pana in ianuarie taxa forfetara.Va rog scrieti-mi asta este lege bine gandita? si nu pot contesta niciunde?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 16:49, 11 Aprilie 2010
Se numeste impozit minim (nu forfetar) si astazi exista maine cine stie ??

Avem a firma in dizolvare din octombrie

De ce nu radiati firma maine???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond_dizolvare societate kinky kinky cer ajutorul dvs intr-o alta problema juridica: cineva si-a deschis de mult o firma in Romania, dar nu l-a mai interesat si a lasat-o in paragina.acum a ... (vezi toată discuția)
Societati comerciale opitzadriana opitzadriana Daca o firma isi inceteaza activitatea in 1999 avand de plata impozit pe profit si t.v.a dupa cat timp intervine prescriptia? (vezi toată discuția)
Impozit minim betaliza betaliza Va rog sa-mi scrieti /trebuie sa platim impozit minim daca santem incurs de dizolvare din noiembrie si vrem lichidare cat mai repede?Am platit taxa forfetara ... (vezi toată discuția)