avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot trece granita minorul daca imi este incredintat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot trece granita minorul daca imi este incredintat mie si tatal nu are drept de vizita dar hotararea mea nu este definitiva si irevocabila

am o fetita de 2 ani si 11 luni imi este incredintata mie spre crestere si educare fostul concubin este obligat sa-i plateasca pensie alimentara 300 ron minora "NUNI" locuieste cu parintii mei eu fiind obligata sa locuiesc in grecia cu logodnicul meu el e in grecia de 12 ani lucreaza in constructii eu lucrez in taverna la servit si spalat vase ii trimit lunar bani, pachete de sarbatori si de ziua ei mentionez ca stau in grecia 3 sau 4 luni revin in tara si stau cu NUNI 1 luna 2 fac aceasta "naveta" de un an si cateva luni as vrea sa-mi iau fetita cu mine sa ma stabilesc aici mentionez ca tatal nu are drept de vizita desi cand ia fost acordat nu si-a dat interesul sa viziteze fetita a venit doar ca sa faca scandal fara sa ii aduca ceva la fata ce pot face sa o iau langa mine Cat stau cu NUNI in tara ne sustine financiar logodnicul meu si daca iau fetita tot el ne va intretine pentru ca eu nu mai pot lucra sunt obligata sa stau cu NUNI acasa tatal lui NUNI este foarte violent mai ales cand este sub influenta alccolului am numeroase certificate medico-legale ca am fost maltratata fizic in timpul sarcinii si lehuza a lovit si fetita cand avea doar 21 de zile dar acest lucru nu-l pot dovedi fetita il respinge cand il vede si fuge de el inca o data va rog sa-mi spuneti ce pot face sa imi iau fetita langa mine cu multa stima si respect MIMOS
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 05:57, 12 Aprilie 2010
Nu, mama nu poate solicita in numele dvs. legalizarea hotararii pentru ca nu este parte in dosar.Doar un avocat poate formula cererea si obtine legalizarea hotararii.
Ce simplu era sa ne dati toate datele de la inceput!:sorry:
Doamna,

Cred ca este mai avantajos pentru dvs. sa platiti un avocat sa se ocupe de procedura cu "definitiv'' si "irevocabil'' la tribunal decat sa renuntati la contractul dvs. de munca si sa veniti in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie definitiva si irevocabila oscumpyka oscumpyka Buna seara..va multumesc in primul rand pentru raspunsuri...dar mai am si eu o intrebare din miile de intrebari la care inca nu le gasesc raspunsul....am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fac pasaport fiicei mele elizam elizam am o fiica de 9 ani si doresc sa-i fac pasaport. tatal ei nu face parte din viata ei.pot fara acordul lui sa-i fac pasaport? (vezi toată discuția)
Scoatere din tara minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua ,as avea o intrebare : sunt divortata din 2010 si am o fetita de 7 ani si jumatate ; la divort fetita mi-a fost incredintata prin hotarare ... (vezi toată discuția)