am cumparat recent o casa cu utilitati cu exceptia canalizarii .acum am probleme cu cel care a tras conducta de alimentare cu apa deoarece sustine ca ii datorez o suma de bani fiindca fostul proprietar(cu care de altfel e bun prieten!) nu i-ar fi dat cota parte la lucrarile de aductiune a apei si minte ,desigur. eu l-as fi reclamat la politie dar cei de la apa canal nu pot sa incheie contract cu mine fiindca conducta nu intra in patrimoniul apa canal iar fostul proprietar nu a incheiat contract cu regia de apa ci doar s-a inteles cu cel care mi-a taiat mie apa sa-i dea si lui apa . mentionez ca am apometru si nu am datorii la nimeni. va rog mult sa ne ajutati deoarece nu avem apa de 2 saptamini si suferim noi si cei 2 copii din cauza asta va multumesc mai am si alte probleme cu fostul proprietar dar aceasta e cea mai urgenta
in mod cert se va ajunge sa va cereti dreptul prin instanta. cu acest prilej va fi efectuata o expertiza prin care se va vedea cine e proprietarul conductei, cati bani a investit in ea si cu cat trebuie sa fie despagubit.