avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... oprire abuziva a apei curente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

oprire abuziva a apei curente

am cumparat recent o casa cu utilitati cu exceptia canalizarii .acum am probleme cu cel care a tras conducta de alimentare cu apa deoarece sustine ca ii datorez o suma de bani fiindca fostul proprietar(cu care de altfel e bun prieten!) nu i-ar fi dat cota parte la lucrarile de aductiune a apei si minte ,desigur. eu l-as fi reclamat la politie dar cei de la apa canal nu pot sa incheie contract cu mine fiindca conducta nu intra in patrimoniul apa canal iar fostul proprietar nu a incheiat contract cu regia de apa ci doar s-a inteles cu cel care mi-a taiat mie apa sa-i dea si lui apa . mentionez ca am apometru si nu am datorii la nimeni. va rog mult sa ne ajutati deoarece nu avem apa de 2 saptamini si suferim noi si cei 2 copii din cauza asta va multumesc mai am si alte probleme cu fostul proprietar dar aceasta e cea mai urgenta
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:05, 12 Aprilie 2010
a ti cumparat casa cu toate utilitatile incluzand apa curenta ......sau nu?
Cred ca ar fi bine sa detaliati cu privire la aspectul detaliat de d-na avocat pentru a primi un raspuns concret
in mod cert se va ajunge sa va cereti dreptul prin instanta. cu acest prilej va fi efectuata o expertiza prin care se va vedea cine e proprietarul conductei, cati bani a investit in ea si cu cat trebuie sa fie despagubit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire apă Serghei Stuleanic Serghei Stuleanic Bună ziua locuiesc la casă și mi-a fost oprită apă de către un vecin, conducta traversează proprietatea lui, la o mică neînțelegere obturează ... (vezi toată discuția)
Zona de protectie criss_media73 criss_media73 am un teren intravilan care are o conducta de apa pe el . conform legii nu pot construi pa el la o distanta mai mica de 10 metri de respectiva teava , insa ma ... (vezi toată discuția)
In instanta cu regia de apa ... sunt sanse ? dogice1 dogice1 Va rog foarte mult ... un sfat . Am cumparat un teren cu credit ipotecar, urmand ca pe acest teren sa construiesc o casa. Au urmat tot felul de probleme : ... (vezi toată discuția)