avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dezvoltare magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dezvoltare magazin mixt

as vrea sa imi deschid un magazin mixt si mar interesa cam cit ma costa ce imi trebuie si daca se poate fara apa curenta?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 16:07, 11 Aprilie 2010
nu veti obtine aturizatia de functionare fara apa :((

in rest constituirea societatii va costa vreo 800lei plus onorariul unui avocat/jurist daca doriti sa va redacteze actele sau vi le poate redacta la registrul comertului direct
Nu puteti functiona fara sa aveti apa curenta, chiar daca ati vinde doar carbuni. Este vorba de igiena, vindeti produse diverse, in mod sigur si produse alimentare.Cum pricedati? lasati clientul si mergeti in vecini sa va spalati? Trebuie sa mai stergeti masa , sau cantarul... etc.
Luati legatura cu un avocat, va poate intocmi actele si va sa sfaturi ce conditii va sunt impuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare p.f.a. sau i.f. ??? cristianbogdan cristianbogdan buna ziua !! vreau sadeschid un magazin mixt de dimensiuni reduse . am inteles de la diverse persoane ca imi trebuie o diploma de vanzator si cursuri de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare moldoveanu-veronica moldoveanu-veronica Buna ziua! Spuneti-mi va rog und anume trebuie sa merg pentru a ma interesa daca firma care isi desfasoara activitatea dedesuptul apartamentului meu are ... (vezi toată discuția)