avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructia casei fata de linii electrice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructia casei fata de linii electrice

La ce distanta de liniile electrice si de stalpii de inalta tensiune se poate construi o casa, ce lege reglementeaza aceasta distanta?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:22, 11 Aprilie 2010
Distata trebuie sa fie de 18, 5 m din axul LEA 110 kV pana la cea mai apropiata constructie.
De-a lungul linilor electrice aeriene este necesar a se respecta un culoar de protectie de :
- 20 m pentru LEA 20 kV
- 30 m pentru LEA > 20 kV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta fata de linia de 20kv - constructie casa Madib84 Madib84 de cateva zile tot caut care ar fi distanta fata de linia de tensiune medie la care se poate construi. am gasit asta : Art. 137. Lăţimile normate ale ... (vezi toată discuția)
Despagubire pentru stalpi de inalta tensiune ungureanusorin ungureanusorin buna seara detin din 2003 o suprafata de teren intravilan in craiova pe care se afla 2stilpi de 110kv.din aceasta cauza mi s-au impus anumite restrictii la ... (vezi toată discuția)
Potential litigiu cu societatea de distributie electrica CALIN PENTE CALIN PENTE POTENTIAL LITIGIU CU SOCIETATEA DE DISTRIBUTIE ELECTRICA BUNA SEARA, PE PROPRIETATEA MEA SE AFLA UN STALP DE MEDIE TENSIUNE LA CATIVA METRI DE LOCUINTA PE ... (vezi toată discuția)