avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare teren

din 2005 primaria cluj-napoca nu a dat un raspuns in scris la cererea de retrocedare a unui teren
acum aflam ca a disparut dosarul cu toate actele din primarie
asa i s-a spus avocatului pe care l-am angajat
ce mai putem face?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 19:49, 11 Aprilie 2010
Buna ziua !
Daca actele le- ati depus, fiind inregistrate la acea primarie( ceea ce era firesc), puteti sesiza prefectura, iar in functie de raspunsul primit, urmeaza sa actionati in continuare.
Cu stima !
Puteti sa reconstituiti dosarul incepand cu cererea de reconstituire a dreptului de proprietate impreuna cu celelalte acte .
Totodata puteti da in judecata comisia pentru neglijenta in serviciu si obligarea acestei comisii de a va da raspuns la cererea dvs. in Contencios Administrativ.
Avocatul dvs. va va indruma pasii ce urmmeaza a fi facuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren dalia nicoleta dalia nicoleta buna, am o problma la care nu pot sa-i dau de capat mostenim(4 persoane) un teren in cluj napoca, am depus cerere la primarie in termen conf legii ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren,casa demolata ili47 ili47 A fost demolata casa inainte de 1989,nu s-a mai realizat obiectivul pentru care m-i s-a luat casa si terenul. In 2001 am depus cerere pentru despagubire ... (vezi toată discuția)
Restituire ronin2325 ronin2325 Dosarul meu legat de o retrocedare a fost trimis de Comisia Primariei de Sector la Prefectura Bucuresti cu propunerea solutionarii prin acordarea de ... (vezi toată discuția)