avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire

Dosarul meu legat de o retrocedare a fost trimis de Comisia Primariei de Sector la Prefectura Bucuresti cu propunerea solutionarii prin acordarea de despagubiri.
Doresc sa intreb in cit timp este obligata Prefectura Bucuresti sa raspunda propunerii Comisiei Primariei si implicit mie.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters39230 , utilizator 22:56, 12 August 2007
in termen de 30 de zile de al data inregistrarii cererii - legal. Dar avand in vedere numarul mare de cereri e posibil sa dureze mai mult.
in termen de 30 de zile de la data inregistrarii cererii - legal. Dar avand in vedere numarul mare de cereri e posibil sa dureze mai mult.
Teoretic, in termen de 60 de zile de la data depunerii declaratiei persoanei indreptatite din care sa rezulte ca a depus toate actele de care intelege sa se foloseasca in solutionarea cererii si ca nu mai are alte acte e depus. Practic, la sfantu' asteapta...
daca dosarul a fost avizat pozitiv ( ceea ce se pare e cazul dvs ), primaria l-a trimis doar pt avizare, ceea ce ar trebui sa se incadreze in cele 30 de zile administrative. dupa 30 de zile actionati-i in contencios ca sa ...le fortati mana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea afla in ce stadiu este un dosar anpr? marius_zvanca marius_zvanca buna ziua!am un dosar legea2noua0 /2003.in jurul anului 2002 a fost depus la primaria de care apartin iar dupa aproimativ 2 ani a fost trimis la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 60 de zile am depus la primarie documentatia ... iulius473 iulius473 Buna ziua, In urma cu 60 de zile am depus la primarie documentatia pentru eliberarea Ordinului Prefectului la care nu am primit nici un raspuns,de la ... (vezi toată discuția)
Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)