avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vreau sa cumpar o masina din italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vreau sa cumpar o masina din italia

Buna seara!
La sfarsitul saptamanii vreau sa plec in Italia sa imi cumpar o masina.O cumpar de la unicul proprietar si va rog sa imi spuneti ce acte trebuie sa fac eu in italia sa pot iesi cu masina din italia si sa ajung legal in romania ca sa o pot inmatricula pe numele meu.
Vreau sa vin cu ea pe roti nu pe trailer sau cu procura....
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:58, 11 Aprilie 2010
incheiati contractul de vanzare cumparare, o inmatriculati temporar in Italia (o saptamana, doua, o luna sau cat considerati dumneavoastra, iar dupa ce ajungeti in tara o inmatriculati in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula in ue cu un autoturism care nu e pe numele meu? nicolae1986 nicolae1986 recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Inrebare ! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)
Am vandut vehiculul si totusi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei ERazvyy ERazvyy Am vandut vehiculul si nu am stiu ca dupa 30 de zile noul proprietar nu a inscris masina pe numele sau, acum am primit o amenda de 250 ca nu am platit ... (vezi toată discuția)