avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Articol OUG 195/2002 REPUBLICATA SI REACTUALIZATA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Articol OUG 195/2002 REPUBLICATA SI REACTUALIZATA

Buna seara,

Scuzati-ma ca va deranjez cu o asemenea intrebare banala. Dar nu gasesc articolul in codul rutier care spune ca "Doar agentul constatator poate fi si agentul sanctionator."

Ma poate ajuta cineva? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters124438 , utilizator 21:22, 11 Aprilie 2010
INdiferent ce text cautati,tastati CTRL F in document si testati ce va intereseaza sa gasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondente art 950, art 807, art 808 si art 856 Avocatana Avocatana buna seara! ma ajutati va rog mult sa gasesc mai repede corespondentele art 950 vechiul cod civil ( necapabili de a contracta sunt: minorii, interzisii, ... (vezi toată discuția)
Modalitãțile actului juridic civil IonelaDiaconu IonelaDiaconu în ce articolul din Noul Cod Civil se găsesc? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Bună seara! recent mi a fost suspendat permisul pentru depășire ... Andrei19955 Andrei19955 Bună seara! Recent mi a fost suspendat permisul pentru depășire pe trecerea de pietoni... Agentul a scris în p.v . Suspendare pe 30 de zile, și mi a adus ... (vezi toată discuția)