avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reprezentare parte divort cu procura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

reprezentare parte divort cu procura

As vra sa stiu daca un consilier juridic isi poate reprezenta administratorul societatii cu procura speciala prin notariat la un divort cu acordul partilor fara partaj si minori in intretinere?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:25, 12 Aprilie 2010
Nu.
Art.614 C.pr.civ.
In fata instantelor de fond, partile se vor infatisa in persoana, afara numai daca unul dintre soti executa o pedeapsa privativa de libertate, este impiedicat de o boala grava, este pus sub interdictie sau are resedinta in strainatate; in aceste cazuri, partile se vor putea infatisa prin mandatar.
DECI,CHIAR DACA PARTILE SUNT PREZENTE IN SALA NU AS PUTEA SA LE REPREZINT PRIN PROCURA?
DECI,CHIAR DACA PARTILE SUNT PREZENTE IN SALA NU AS PUTEA SA LE REPREZINT PRIN PROCURA?

Nu,nu este posibil acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsul in decleratii sperantagabi sperantagabi faptul ca intrun proces de divort isi inputerniceste un avocat , in fata unui notar , unde i se pune in vedere ca est obligat sa se prezinte la instanta ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie? iuliavelici iuliavelici sunt reclamanta intr-un proces de divort cu minori,dar nu prea imi permite programul sa stau jumatate de zi la tribunal cand e termenul.pot face ceva sa se ... (vezi toată discuția)
Divort instanta de fond sperantagabi sperantagabi la instanta de fond este obligatorie prezentarea reclamantului intrun proces de divort /daca un avocat are procura notariala asa zisa ''speciala'' poate ... (vezi toată discuția)