avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

buna ziua.am o intrebare.tatal meu vrea sami treaca apartamentul pe numele meu dar el are 80 de ani si mama tot atat dar ea nu mai e in deplinatatea facultatilor mintale din cauza unui accident cerebral.mai sunt capabili sa mai semneze actul de vanzare cumparare sau macar tatal meu sau e prea in varsta?si inca o intrebare as mai avea fata mea trebuie sasi fc buletinul ca ii expira trebuie iar dus si tatal meu ca sa declare ca e luata in spatiu sau nu pt ca la 14 ani a fost si a declarat trebuie so faca de cate ori isi schimba buletinul?va multumesc anticipat.
buna ziua.
nu se va putea incheia actul de vanzare cumparare in aceste conditii.
ma refer la faptul ca mama dvs nu are discernamant.
ca sa se paote incheia acest act, ar trebui ca ambii parinti sa il semneze.
contractul de vanzare-cumparare tb semnat de amandoi coproprietarii. in cazul de fata , mama dvs. nu are discernamant, ca atare, nu se poate instraina imobilul .
daca sunteti unic succesor nu este nevoie oricum a se efectua acte de instrainare a imobilului catre dvs.

referitor la schimbarea CI , da, este necesara declaratia tatalui dvs. privind luarea in spatiu a nepoatei .
Se poate incheia actul, ce dumnezeu! Doar ca e nevoie o punere sub interdictie, un curator...
Poate ne spuneti si de ce doriti asta, ca e mai scump decat daca faceti mostenirea duoa decesul lor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei vor face contract de vanzare-cumparare fratelui meu, obiectul contractului fiind casa acestora. Luminitaang Luminitaang intrebarea mea este daca acest contract de vanzare-cumparare poate fi atacat in instanta sau contestat intr-un anume fel. mentionez ca parintii mei nu se afla ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil de la o persoana de 90 de ani. buna ziua, acum ... Gabi95 Gabi95 Cumparare imobil de la o persoana de 90 de ani. Buna ziua, acum 3 luni am cumparat de la o batranica de 90 ani un apartament mobilat, dumneaei la cumparat mai ... (vezi toată discuția)
Casa cu probleme oms oms Buna seara. Ma aflu intr-o situatie ciudata: am cumparat o casa de la o batrana cu contract de vanzare cumparare acum 3 luni in urma. Ea a luat banii si i-a ... (vezi toată discuția)