avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor

Buna ziua. Am si eu o mare problema am fost implicat intr-un acident rutier am fost parte vatamata deoarece eram pieton ..Toate au decurs bine dosarul ajungand pe rol dar cu foarte multe nereguli.Agentul constatator nu a l-a tras la raspundere ca nu avea acte la aceea masina mai exact asigurare obligatorie auto certificat inmatriculare,masina avea numere straine dar provenienta ei nu se stie si in dosarul de urmarire penala nu este mentionat nimic..Dosarul este intr-o stare avansata de solutionare.De curand mi-am reziliat si contractul cu avocatul care mi-l angajasem.M-am adresat INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE si mi-au raspuns in felul urmator ''stimate domn,
in situatia prezentata, cand dosarul este in curs de solutionare pe rolul instantei de judecata, politia nu mai are competente de cercetare
doar instanta poate dispune masuri in aceasta cauza
conform codului de procedura penala, politia judiciara efectueaza acte de urmarire penala sub supravegherea procurorului de caz; dupa solutionarea dosarului, politia intocmeste un referat cu propunere legala inaintat spre avizare procurorului care poate dispune, prin rezolutie, inaintarea dosarului in instanta de judecata , astfel cum s-a intamplat in situatia dvs
pentru detalierea situatiei, va indrumam sa va adresati procurorului care a supravegheat modul de solutionare a dosarului in cauza
Cu stima'' Ce este de facut nu vreau sa las lucrurile deloc asa ..Trebuie sa existe ceva pentru a pune la dispozitie Doamnei judecatoare si actele necesare acestei fapte ... Va implor ....... Am vorbit in numele unui prieten acum este foarte disperat si incerc din rasputeri sa-l ajut. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:05, 12 Aprilie 2010
tot ce ce vreti sa aflati si sa aduceti ca proba doamnei judecator, i le propuneti instantei. ea o sa dispuna anumite cercetari si va face anumite cereri in functie de cum considera. nu este bine ca ati reziliat contractul cu avocatul, ca dvs acum nu veti mai sti pana cand puteti propune probe. e posibil sa fi si trecut de aceasta faza.
cert este ca ceea ce dvs, am inteles ca doriti, puteti rezolva prin administrarea probelor. apoi restul... se lasa in atributia judecatoarei. daca ea va vedea ca cercetarea nu e completa, stie ea cum sa procedeze... exact cum ati scris mai sus.

av.m.vasilescu
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
Tin minte ca inainte de reziliere avocatul mi-a zis ceva legat de o cerere dar nu am mai intrebat unde si cum.. oricum in cel mai rau caz instanta se va pronunta precizez ca dosarul de afla la Judecatoria Bals Jud Olt iar daca nu voi fi multumit de hotarere o pot Ataca la Tribunalul OLT .si acolo cred ca voi avea dreptul sa depun noi probe la dosar ?
Daca exista motive de temere si acestea sunt indreptatite,in temeiul legii,puteti formula eventual o cerere de stramutare a cauzei.
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate considera abuz? ContSters75393 ContSters75393 Ieri am fost impreuna cu un avocat la postul de politie de care apartin pentru a vedea ce probe s-au mai administrat intr-un dosar in care sunt trecut ca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)