avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintarea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintarea copilului

In urma divortului custodia unicului copil rezultat in timpul casatoriei a fost atribuita mamei cu acordul meu. Am incheiat si o intelegere cu privire la programul de vizita dar este sumar. Mama refuza sa dea declaratia notariala prin care minorul se poate deplasa in afara tarii cu toate ca este stipulat acest lucru in intelegerea facuta.
Doua probleme ridic :
1. Care este procedura prin care se poate stabili in mod explicit programul de vizita si timpul petrecut cu mine, vacante, sarbatori ,etc ....
2. Care ar fi criteriile sa obtin custodia copilului si cum sa procedez
Va multumesc anticipat tuturor celor bine intentionati care vreti sa imi acordati ajutorul
Cel mai recent răspuns: adriana niculescu , utilizator 14:32, 21 Aprilie 2010
Va multumesc pentru interes. Voi mai astepta un timp.Voi aduna dovezi si va voi contacta personal pentru a discuta concret. Cred ca asa este cel mai bine.Fiecare caz este intr-un fel special. Cred ca atunci vom putea lua cele mai bune hotarari pentru copil caci el ma intereseaza cel mai mult .Este de fapt adevarata mea avere si sensul vietii mele.Oreice pas gresit poate sa-l plateasca el si nu doresc acest lucru. O zi cat mai buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor florin2008 florin2008 buna seara. sunt in divort cu sotia mea si as vrea sa stiu daca as putea obtine eu custodia copilului.copilul are decat 3 luni.problema este ca mama are foarte ... (vezi toată discuția)
Minor peste granita timoficiuc ramona timoficiuc ramona Buna seara. Am o fetita de 8 ani care a fost incredintata mamei iar eu astept programul de vizita de la tribunal din septembrie. Mama a luat fata si a ... (vezi toată discuția)
Custodie minor CostyM CostyM barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)