avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intampla cu o procura dupa indeplinirea sa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampla cu o procura dupa indeplinirea sa?

Am urmatoarea nelamurire:

1. ce se intampla cu o procura folosita dupa incheierea unui contract de vanzare cumparare si incasare? (acesta a fost scopul pentru care s-a eliberat si folosit corect procura).

2. la cine ramane acea procura? Vanzator , notar, se transmite originalul cumparatorului?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:54, 12 Aprilie 2010
in realitate care sunt temerile dvs?
nici una:D.
vreau sa ma asigur ca totul este ok pe viitor (din acest punct de vedere)
Dupa efectuarea tranzactiei notarul pastreaza procura in original sau isi face o copie de arhiva . Mandatarul efectiv nu mai poate folosi procura pentru a face o alta vanzare deoarece deja imobilul a fost vandut, deci procura nu mai poate produce alte efecte!
Deci , puteti sa stati linistiti ca nimeni nu mai poate folosi acea procura .Sunt de acord cu Liliana....poate fi aruncata la cosul de gunoi!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala ContSters180853 ContSters180853 am facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)
Mandat irevocabil si netransmisibil? Adriana Irimia Adriana Irimia Am in fata o procura de vanzare in care \"x\"-proprietari imputernic pe \"y\" sa vanda oricui si la pretul cel mai avantajos, inclusiv siesi, imobilul ... (vezi toată discuția)