avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... actiune in instanta pentru stabilirea paternitatii...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

actiune in instanta pentru stabilirea paternitatii...

Se poate intenta actiune in instanta in Romania,impotriva unui cetatean roman care acum detine cetatenie franceza,neavand acum acte de domiciliu valabile in Romania,pentru stabilirea paternitatii copilului nascut in Romania si mama de cetatenie romana?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:26, 12 Aprilie 2010
Puteti intenta actiunea in localitatea unde mama,impreuna cu minorul au domiciliul .Trebuie doar sa specificati o adresa unde stiti ca locuieste paratul.
.
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
aly_ioana, utilizator
se poate . dar trebuie sa cunoasteti adresa de domiciliu a paratului , pt. ca acesta sa fie citat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in tagada paternitatii - instanta competenta Irina S. Irina S. Ce instanta este competenta intr-o actiune in tagada paternitatii introdusa de tatal biologic (cu domiciliul legal in Romania si rezidenta in Germania), in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez sora13_ella sora13_ella :((:((buna ziua! am si eu o problema ,sunt maritata din 2004 cu un libanez, de 2 ani nu mai avem treaba unul cu celalalt eu deja avand pe cineva si urmeaza ... (vezi toată discuția)
Divort muscalu george florin muscalu george florin Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia ... (vezi toată discuția)