avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarii compensatorii

Ce taxe se retin pentru salarii compensatorii in cazul unei persoane careia i se incheie CIM conform art.61 lit.c) din Codul Muncii? #-o
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 09:38, 19 Aprilie 2010
Cas, Sanatate si Impozit.
Aceste sume sunt scutite de contributia la Somaj
[acest salariu compensatoriu trebuie solicitat de angajat..sau e obligatia angajatorului ?, intreb pt ca de obicei angajatorii se fac ca uita....
Teoretic, angajatorul ar trebui sa-si cunoasca obligatiile (printre care siplata acestui salar compensatoriu)
Pentru orice eventualitate puteti depune si o cerere pt plata acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatori ContSters240641 ContSters240641 Buna, Lucrez la o firma de 5 luni si am fost anuntata de inchiderea magazinului de la 1 martie. Acestia ne-au oferit somaj, dar eu nu pot sa beneficiez de asa ... (vezi toată discuția)
Salariul compensatoriu nu se ia in calcul la somaj??? dora_lin20022001@yahoo.com dora_lin20022001@yahoo.com buna, firma la care am lucrat a facut reduceri de personal si ni s-a dat un salariu compensatoriu.Pe adeverinta de la firma, acesta s-a adaugat la salariu din ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri salariale Marius Nou Marius Nou Vreau sa va intreb daca atunci cand primesc salariu compensatoriu(in urma concedierii din motive ce nu tin de persoana angajatului) trebuie retinut din el ... (vezi toată discuția)