avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plafon incasari PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plafon incasari PFA

Stie cineva daca exista un plafon de incasari la PFA. (EX. la depasirea plafonului se trece automat ca platitor de TVA, sau alte reguli). Si la ce suma este fixat.
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 18:33, 12 Aprilie 2010
Daca valoarea veniturilor (incasarilor) depaseste suma de 35000 euro la cursul de la data aderarii, trebuie sa va declarati platitor TVA prin depunerea unei declaratii de mentiuni la administratia financiara de care apartineti,în termen de 10 zile de la sfârşitul lunii în care a atins sau depăşit acest plafon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prag tva just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua. Pentru un II neplatitor de TVA, e se intampla cand incasarile sale depasesc pragul inainte de implinirea unui an? Trebuie sa plateasca TVA pe tot ... (vezi toată discuția)
Tva pfa cu norma de venit mmanu mmanu sunt pfa cu norma de venit, depasesc 35.000 euro venituri la mine se aplica trecerea la platitor de tva? eu nu tin contabilitate, cei cu norma de venit nu sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa nou infiintata antispam antispam Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA cu norma de venit. Am fost la registrul comertului si la finante. Dupa ce primesc decizia de impunere de la ANAF, ... (vezi toată discuția)