avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Buna ziua

Sunt intr-un conflict de munca cu un angajator, acesta va face concedieri individuale in curand are dreptul sa ma concedieze atata timp cat suntem in instanta pentru solutionarea conflictului de munca ?
Daca nu are dreptul va rog sa imi spuneti ce baza lega aveti si articolul pentru a ma documenta si eu .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:05, 13 Aprilie 2010
daca considera legal a va concedia e dreptul sau.
contestati decizia de concediere la tribunal...
iacobliviu a scris:

Buna ziua

Sunt intr-un conflict de munca cu un angajator, acesta va face concedieri individuale in curand are dreptul sa ma concedieze atata timp cat suntem in instanta pentru solutionarea conflictului de munca ?
Daca nu are dreptul va rog sa imi spuneti ce baza lega aveti si articolul pentru a ma documenta si eu .

Va multumesc

Chiar daca sunteti in litigiu, angajatorul poate dispune concedierea dvs cu respectarea conditiilor de forma si de fond prevazute de lege.
Bineinteles ca pot sa incep o noua actiune in instanta pentru a contesta decizia de concediere.
Din cate am vazut eu in legea 168/1999 legea de solutionare a conflictelor de munca nu este trecut nimic legat de protectia salariatului pe timpul conflictului de munca.

Va multumesc
Da, puteti introduce o noua actiune de contestare a deciziei de concediere ...
Nu exista nici o astfel de lege...va poate concedia .dvs. puteti ataca decizia de concediere in 30 de zile la Tribunalul de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac extraordinare ANDREI2002 ANDREI2002 In cazul in care nu am contestat decizia de sanctionare disciplinara in cele 30 zile, mai exista vreo cale de atac extraordinar? eventual curtea de apel, CEDO. ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie concediere - la care judecatorie?? crisadi crisadi buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta cu legea in care este mentionat ca angajatul poate face contestatie la decizia de concediere in 30 de zile la ... (vezi toată discuția)
Conflict munca? D D Buna ziua. Lucrez la o firma de distributie a produselor. La nivel national suntem mai multi reprezentanti zonali, fiecare avand o arie de cateva judete care ... (vezi toată discuția)