cine imi poate oferi si mie un model de cerere catre politie/parchet in care cer informatii cu privire la stadiul dosarului/dosarelor care ma privesc.
Va multumesc anticipat
Cererea o veti avea in 2 exemplare, una o depuneti si pe cealalalta veti lua un nr. de inregistrare. Nu exista un model anume, insa cererea trebuie sa contina numele, prenumele, adresa la care locuiti, calitatea pe care o aveti in acel dosar, solicitarea de a va fi comunicat stadiul dosarului, data si semnatura.
Daca aveti mai multe dosare utilizati aceeasi procedura pentru fiecare dosar in parte.
Subsemnat________________,domiciliat in____________,str._________nr__,posesor al CI seria___nr_______in calitate de (invinuit,parte vatamata),in cauza care formeaza obiectul dosarului penal nr._____________________,privind pe _________,aflat in cercetare pentru savarsirea infractiunii de___________va rog sa imi comunicati care este stadiul cercetarilor intreprinse pana acum in acest dosar.
Formulez prezenta cerere pentru a-mi putea formula apararile..
Cu respect,
Da puteti trimite prin posta, cu conditia sa fie "recomandata".
Sau puteti sa mergeti personal la politie/parchet sa va interesati. Acestia au program cu publicul, si cel mai probabil va vor lamuri pe loc. (totusi mergeti si cu o cerere scrisa in caz nu vor sa va ofere detalii pe loc)
Politia romana..
BEJAT
Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)