avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune teren primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune teren primarie

Buna seara!Am si eu o mica nelamurire...mama mea are un apartament 3 camere care am vrut sa il facem magazin pe tot ,dar din cauza unei idioate care nu si-a dat acceptul ,am gasit solutia urmatoare:sa impartim apartamentul in doua ,adica holul ,baia si ultimul dormitor mama mi l-a donat mie si restul est epe numele ei,si asa am demarat pe partea mamei actele de urbanism si tot plus ca am mai concesionat 10 mp pentru largirea lui inafara.Intrebarea mea finala este:concesiunea este facuta pe 25 de ani si vreau sa stiu daca vreau sa ii predau lui concesiunea prin acte bineinteles se poate inainte de 25 de ani cat am eu contract cu primaria???Multumesc:D
Cel mai recent răspuns: jaguar26iunie79 , utilizator 21:51, 12 Aprilie 2010
Nu am inteles cui vreti sa predati concesiunea.
In principiu, daca instrainati apartamentul, concesiunea urmeaza regimul apartamentului si atunci se va incheia un act aditional prin care se schimba titularul contractului de concesiune ca fiind proprietarul apartamentului. In alte conditii, subconcesiunea este in principal interzisa.
Decin daca vand apartamentul sa inteleg ca trebuie automat sa predau si concesionarea altui proprietar,nu?Multumesc
Pentru moment acum mama este titulara concesiunii care o detine pe 25 de ani ,dar in cazul decesului o preia mostenitorul?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune.....belea!!! ptolemeu77 ptolemeu77 X are un teren, vrea sa construiasca pe el si ia in concesiune un teren vecin pe 49 de ani pentru a obtine un regim de inaltime mai mare, fara a construi pe ... (vezi toată discuția)
Conditii inchiriere apartament Diana407 Diana407 Buna ziua, se poate face ceva daca vine miros puternic de mancare de la vecinul de dedesubt? Vecinul de sub mine a inchiriat apartamentul, apartament cu 4 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand un ap prin programul prima casa si am probleme (pe care nu stiu cum sa le rezolv) cu cerintele din raportul de evaluare. ContSters254393 ContSters254393 in 2008 am cumparat un ap cu 3 cam la etajul 4/4 ,intr-o stare jalnica... l-am renovat total inclusiv terasa tot pe cheltuiala mea ptr ca nu exista asaociatie ... (vezi toată discuția)