avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere expirate

am si eu o intrebare!In urma cu un an si ceva am fost si am adus o masina din germania!Luasem numere valabile 5 zile!intre timp am depasit nr de zile si am ajuns in vama cu numerele expirate!atunci nu mi-au facut nimic si tocmai acum dupa un an si jumatate am primit citatie acasa sa ma prezint la satu mare locul unde m-au prins!ce mi se poate intampla??? o zi buna!!!:(
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:12, 13 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba despre infractiunea de punere in circulatie si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale carui n8umere au fost retrase,fapta pedepsita conf.art,85(4) c.rut cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani.
Recunoasteti fapta,colaborati formal cu organele de urmarire penala si eventual cu instanta,eventual,daca aveti psoibilitati,angajati avocat pentru a va sustine cauza si este posibil sa beneficiati de o amenda a procurorului,conf.art.18/1 c.pen sau de o sanctiune cu suspendarea executarii pedepsei,conf.art,81 c.pen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere roșii expirate de 2 zile Vml9 Vml9 Bună ziua, acum 2 seri am fost prins de un echipaj de politie cu numerele rosii expirate de 2 zile.. Eu nu am știut ca numerele sunt expirate pentru ca nu m ... (vezi toată discuția)
Permis conducere cristian2010 cristian2010 buna am si eu o problema acum 30 de zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi-a fost ridicat permisul pe motiv ca am depasit termenul de 90 de zile ... (vezi toată discuția)
Conducerea autovechiculului cu numar rosu expirat ionut gabriel ionut gabriel la ce ar trebui sa astept daca am condus un autovechicul cu numar provizoriu expirat. mentionez ca nu am avut cauza penala pana acum.numarul era expirat de ... (vezi toată discuția)