buna am si eu o problema acum 30 de zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi-a fost ridicat permisul pe motiv ca am depasit termenul de 90 de zile acordat pt a conduce o masina din alt stat ue propietarul era mama mea dar aveam o procura prin care putam conduce masina atat pe teritoriul italiei cat si al altei tari nu mi sa spus cat timp va fi suspendat permisul . stiu ca a fost trimis procesul verbal la parchet si mi sa mai spus ca trebuie sa astept un raspuns de acolo. cu raspunsul sa ma prezin la politie pt a-mi ridica permisul as dori sa stiu durata de suspendare a permisului va multumesc
In situatia in care nu puteti dovedi ca numerele erau valabile,vi se va intocmi dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale carui placute de inmatriculare erau expirate,fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani.
Angajati un avocat,daca aveti psoibilitati materiale,care in functie si de probatoriile administrate sa va ajute sa obtineti fie o amenda administrativa conf.art.18/1c.pen.,fie o pedeapsa minima cu suspendarea executarii,conf.art.81 c.pen.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Numere expirate
ovidixu
am si eu o intrebare!In urma cu un an si ceva am fost si am adus o masina din germania!Luasem numere valabile 5 zile!intre timp am depasit nr de zile si am ... (vezi toată discuția)