avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis conducere

buna am si eu o problema acum 30 de zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi-a fost ridicat permisul pe motiv ca am depasit termenul de 90 de zile acordat pt a conduce o masina din alt stat ue propietarul era mama mea dar aveam o procura prin care putam conduce masina atat pe teritoriul italiei cat si al altei tari nu mi sa spus cat timp va fi suspendat permisul . stiu ca a fost trimis procesul verbal la parchet si mi sa mai spus ca trebuie sa astept un raspuns de acolo. cu raspunsul sa ma prezin la politie pt a-mi ridica permisul as dori sa stiu durata de suspendare a permisului va multumesc
In situatia in care nu puteti dovedi ca numerele erau valabile,vi se va intocmi dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale carui placute de inmatriculare erau expirate,fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani.
Angajati un avocat,daca aveti psoibilitati materiale,care in functie si de probatoriile administrate sa va ajute sa obtineti fie o amenda administrativa conf.art.18/1c.pen.,fie o pedeapsa minima cu suspendarea executarii,conf.art.81 c.pen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere expirate ovidixu ovidixu am si eu o intrebare!In urma cu un an si ceva am fost si am adus o masina din germania!Luasem numere valabile 5 zile!intre timp am depasit nr de zile si am ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului pentru circulare cu numere rosii provizorii expirate saw_saw36 saw_saw36 nr.provizorii erau expirate de patru zile: sambata,duminica,luni sarbatoare si erau liberi cei de la politie si marti dimineata la prima ora am plecat cu ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat laura123333 laura123333 Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire.Pe 31 decembrie 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru depasirea vitezei pe 90 zileX-(.Am facut contestatie si mi sa ... (vezi toată discuția)