avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducerea autovechiculului cu numar rosu expirat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducerea autovechiculului cu numar rosu expirat

la ce ar trebui sa astept daca am condus un autovechicul cu numar provizoriu expirat.
mentionez ca nu am avut cauza penala pana acum.numarul era expirat de sapte zile, iar eu am condus masina cca 4 km. eram in drum spre un servz pt. a repara masina pt ca nu a trecut la RAR.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:32, 1 Februarie 2010
asta inseamna conducerea unui vehicul neinmatriculat pe drumurile publice. in codul rutier aveti consecinta.
art 85 (2) /O.U.G 195/2002 , fapta dvs reprezinta infractiune
la ce trebuie sa astept? dupa codul rutier pot sa primesc pedeapsa de inchisoare de la 1 la 5 ani. faptul ca nu am avut caz penal nu imi ajuta la ceva? am fost un dobitoc dar nu vreau sa ajung in inchisoare.
Nu vei ajunge la mititica dar o amenda de 1000 de ron tot o vei plati. da se tine seama de cazier la stabilirea eventualei stari de recidiva, nu e cazul.
ce spuneti e mai bine daca angajez un avocat nu? cu un avocat as avea mai multe sanse sa scap cu o amenda.

Alte discuții în legătură

Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate! chucky_florin chucky_florin in dimineata zilei de 1 octombrie la ora la care trebuia sa plec la munca am ramas fara benzina la masina ,ca sa ma incadrez in timp si sa nu intarzi la munca ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis ionion77 ionion77 Buna. Am condus masina pe drumurile publice si ma oprit politia rutiera.A fost un martor care a dat o declaratie si la randul meu am dat si eu o declaratie ... (vezi toată discuția)