avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducerea autovechiculului cu numar rosu expirat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducerea autovechiculului cu numar rosu expirat

la ce ar trebui sa astept daca am condus un autovechicul cu numar provizoriu expirat.
mentionez ca nu am avut cauza penala pana acum.numarul era expirat de sapte zile, iar eu am condus masina cca 4 km. eram in drum spre un servz pt. a repara masina pt ca nu a trecut la RAR.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:32, 1 Februarie 2010
In ziua de azi multi fac aceasta greseala ..nestiind ca vor raspunde penal pentru aceasta fapta .Eu va sfatuiesc sa angajati un avocat.Mai aveti antecedente penale?
Fapta dvs.,de a conduce pe drumurile publice un autoturism neinmatriculat este sanctionata conf.art.77 al.1 c.rut cu inchisoare de la 1 la 3 ani.
Fiind la prima fapta,probabil veti fi sanctionat cu o pedeapsa minima cu aplicarea art.81 c.pen-suspendarea executarii.
Intr-adevar este bine sa angajati un avocat,daca aveti posibilitati,pentru a obtine o sanctiune cat mai mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate! chucky_florin chucky_florin in dimineata zilei de 1 octombrie la ora la care trebuia sa plec la munca am ramas fara benzina la masina ,ca sa ma incadrez in timp si sa nu intarzi la munca ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis ionion77 ionion77 Buna. Am condus masina pe drumurile publice si ma oprit politia rutiera.A fost un martor care a dat o declaratie si la randul meu am dat si eu o declaratie ... (vezi toată discuția)