Fosta sotie a facut cu mine un act notarial prin care ii las apartamentul pe care
l-am dobandit in lot si trebuia sa ii platesc sulta. Procesul se afla in recurs la Curtea de Apel, dar este la inceput si inca nu a fost primul termen de judecata! Se mai poate razgandi si actul notarial sa fie revocat, daca este foarte bine redactat?
Exista si calea transferului in Instanta.Trebuie sa mai fac si acest transfer, chiar daca exista un act notarial prin care i-am lasat apartamentul sotiei?Este foarte posibil sa spuneti ca da, dar daca ea va refuza acest transfer?
nu e vorba de tranfer.. e vorba de tranzactie.. nu vad de ce ar refuza sa accepte si tranzactia si actul notarial din moment ce -i lasati apartamentul.. corect ar fi sa va dea ea sulta.. asta daca doriti
Eu nu am banii necesari pentru plata sultei.Aveti dreptate! Este vorba de tranzactie! Am mari temeri! Actul notarial este deja facut, dar am inteles ca ar putea fi revocat si poate ca ma voi trezi ca va refuza tranzactia Se mai poate razgandi? Am facut acest gest pentru a evita executarea silita odata cu obtinerea unei hotarari irevocabile si apartamentul sa fie scos la licitatie.
oricind pe parcursul procesului daca hotarirea de divort este definitiva va puteti intelege.Daca actul notarial a fost facut dupa ce ati divortat el isi produce efecte cu privire la bunul in discutie si nu se nmai poate razgindi