avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcerea la serviciu din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcerea la serviciu din CCC

Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copiluluisi luna viitoare ar trebui sa incep serviciul. Am fost la firma si am depun o instiintare,iar raspunsul a fost ca nu exista nici un loc disponibil in oras,doar la coloanele din alte doua orase. Eu stau si lucrez in Timisoara.
As dori sa stiu daca este legal sa ma mute in alt oras,din moment ce se stia ca dupa doi ani voi reveni la serviciu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: poe.aly , utilizator 12:29, 11 Mai 2010
Poastul dv. mai exista? Pe postul ocupat de dv. putea fi angajata o persoana pe durata determinata pana ce reveneati din CCC. Daca postul a fost desfiintat angajatorul va poate oferi alt post conform pregatirii sau va poate concedia cu art.65(1) si va inscrieti la somaj.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
ContSters42179, utilizator
Da,postul exista si sunt angajate sase persoane pe acest post. Firma la care lucrez este una de transporturi,care are mai multe coloane.Trei in Timisoara si alte trei in Resita,Moldova Noua si Sanicolau Mare. Toti angajatii sunt pe perioada nedeterminata.Corect mi se parea sa fie un angajat pe postul meu,pe perioada determinata.
Sunt 6 posturi ocupate, posturi similare cu al dv. Dintre aceste 6 considerati ca una a fost angajata in locul dv. dupa suspendarea CIM pentru CCC? Dac da, aceasta trebuia angajata pe perioada determinata pane terminati CCC. aceasta persona trebuie sa va lase postul liber.
Da,sunt sase posturi similare.La aceasta firma toata lumea este angajata pe perioada nedeterminata,nu conteaza dc cineva este in concediu ,de oricare ar fi el.
Si este legal sa ma reangajeze pe un post similar,in alt oras?
Nu este legal, locul muncii poate fi modificat cu acordul dv. In schimb va poate concedia pentru ca nu mai are post sau va poate angaja si a doua zi va detaseaza pentru un an in orasul de care vorbiti. La detasare nu trebuie acordul dv. Se pare ca nu mai puteti colabora cu angajatorul in conditiile dorite de dv.

Alte discuții în legătură

Preaviz dupa concediul de crestere copil sorinalitoiu sorinalitoiu Buna ziua, In anul 2006 m-am angajat la o firma multinationala, iar in 2009 am nascut un copil. Timp de trei ani am fost in concediu de crestere copil (de la ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii!!! lumifatu lumifatu Doua probleme, cel putin, care ma framanta: confrom noului Cod al Muncii, perioada de proba nu este luata in calcul ca vechime in munca? Se poate desfiinta un ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la locul de munca dupa cic nimphae nimphae Buna, pe scurt: am intrat in CIC, ocupand o pozitie pe perioada determinata. Dupa logica mea, contractul de munca ar fi trebuit inchis, deci eu am renuntat la ... (vezi toată discuția)