avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcerea la serviciu din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcerea la serviciu din CCC

Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copiluluisi luna viitoare ar trebui sa incep serviciul. Am fost la firma si am depun o instiintare,iar raspunsul a fost ca nu exista nici un loc disponibil in oras,doar la coloanele din alte doua orase. Eu stau si lucrez in Timisoara.
As dori sa stiu daca este legal sa ma mute in alt oras,din moment ce se stia ca dupa doi ani voi reveni la serviciu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: poe.aly , utilizator 12:29, 11 Mai 2010
Multumesc mult pentru raspuns
Mi s-a spus la serviciu ca trebuie sa-mi iau concediu fara plata pana in iunie. Eu nu vreau CFS. Pot sa-mi iau CO imediat dupa ce revin la serviciu din CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz dupa concediul de crestere copil sorinalitoiu sorinalitoiu Buna ziua, In anul 2006 m-am angajat la o firma multinationala, iar in 2009 am nascut un copil. Timp de trei ani am fost in concediu de crestere copil (de la ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii!!! lumifatu lumifatu Doua probleme, cel putin, care ma framanta: confrom noului Cod al Muncii, perioada de proba nu este luata in calcul ca vechime in munca? Se poate desfiinta un ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la locul de munca dupa cic nimphae nimphae Buna, pe scurt: am intrat in CIC, ocupand o pozitie pe perioada determinata. Dupa logica mea, contractul de munca ar fi trebuit inchis, deci eu am renuntat la ... (vezi toată discuția)