avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor

Am si eu nevoie de un model - cerere de urgentare a cercetarilor dosar penal . Pentru definitivarea dosarului de urmarire penala, mai e nevoie de expertiza balistica, care e gata insa nu sunt bani pentru ea. De fapt, cred ca se trage de timp (se implinesc 7 luni de cand sotul meu a fost ucis), deoarece aceasta expertiza numeste pe cel vinovat de crima (politist). Mentionez ca sotul meu a fost confundat de politie si executat pe loc, in cap! Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere in acest caz.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:57, 13 Aprilie 2010
banuiesc ca stiu despre cazul dvs, ca am auzit de el.
nu prea sunt sanse cu o cerere de urgentare a cercetarilor.
prin avocatul dvs, incercati sa rugati procurorul sa definitiveze mai repede dosarul. procurorul, il tine pana cand definitiveaza toate actele de cercetare penala, nu aveti de unde sa stiti daca el deja a atins toate punctele din cercetare pe care si le-a propus.
nu cred ca este o tergiversare intentionata, dvs aveti la indemana si presa in caz de ceva...

succes,

av.m.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa ana-bianca ana-bianca Buna ziua! Am si eu o problema! Sotul meu a fost impuscat mortal in cap de catre politie, fiindca a fost confundat cu altcineva, deci nevinovat! Au trecut ... (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale - crima ana-bianca ana-bianca Buna ziua! Sotul meu a fost impuscat mortal ,in cap, de un politist aflat intr-o misiune ,sub acoperire, de capturare a unui urmarit international (zic ei)! ... (vezi toată discuția)
Cerere tegiversare al3xn01 al3xn01 Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu un exemplu de cerere tegiversare a unui dosar penal. Sunt cercetat intr-un dosar penal pentru ucidere din culpa. E un ... (vezi toată discuția)