avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... saracie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

saracie

nu am bani sa contractez un avocat si vreau sa obtin custodia fiului meu. care sunt pasii pentru a deschide proces impotriva tatalului?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:13, 13 Aprilie 2010
faceti o cerere de chemare in judecata a tatalui, in actiune de incredintarea minorului. la actiune se vor depune copii xerox de pe cartea dvs de identitate, certificat de nastere al minorului, certificat de casatorie al dvs. daca aveti si vreo proprietate si vreun job, depuuneti si de acolo acte doveditoare. totul este sa va consultati cu un avocat macar in conceperea actiunii si completarea dosarului pt instanta.

ca sa va fie incredintat copilul, trebuie sa faceti dovada ca i-ati putea asigura un trai decent, sa aveti o sursa de venit si o locuinta chiar si cu chirie, sa fiti morala si sa nu fi suferit de boli psihice grave.

Avocat Myra Vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil angola angola As dori si eu sa stiu,daca sunteti amabili,daca in cazul pronuntarii unui divort pot obtine custodie totala a copilului.Tatal munceste pe salariu minim ,nu are ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dar sotul nu vrea si ameninta ca isi ia viata evelinalina evelinalina sunt casatorita de 10 ani si am un copil de 7 ani.problemele in casnicie au inceput acum 4 ana cand sotul a inceput sa bea ,e posesiv ,gelos si ma urmareste la ... (vezi toată discuția)
Oare poate sa mi ia copilul??? larisa07 larisa07 am o fetita de 1 an si 6 luni,cand avea o luna tatal sau ne a parasit.apoi a inceput sa mi dea mesje ca o sa imi ia copilul ca a consultat un avocat si ... (vezi toată discuția)