avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare sporuri pentru conditii vtamatoare in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare sporuri pentru conditii vtamatoare in situatii de promovare

In cazul promovarii functionarilor publici in clasa, a avansarii in treapta de salarizre imediat superioara, a acordarii transei de vechime, in perioada de aplicare etapizata a legii nr. 330 / 2009, cum se vor acorda sporurile pentru conditii vatamatoare in procentele stabilite?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:40, 13 Aprilie 2010
In primul rand, in 2010 nu se acorda procent decat daca exista regulamentul prevazut de legea 330/2009, aprobat de catre Ministerul Muncii si cel al Finantelor. In acest caz, sporul fiind lasat in afara salariului de baza, conform legii, procentul se aplica la noul salariu de baza, rezultat in urma promovarii. Daca nu exista acel regulament, nu se aplica procent ci suma compensatorie (conform art. 6 din OUG 1/2010), in acelasi cuantum din decembrie 2010, indiferent de cuantumul salariului de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici simona minoiu simona minoiu Cum acord salariul functionarilor publici care avanseaza in treapta si celor care promoveaza in grad profesional.Dar avansarea in treapta se mai poate face ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu functionar public 2010 legorodi legorodi Buna ziua La stabilirea salariului functionarului public dupa acordare treapta profesionala si sporul de vechime va fi recalculat sau se da cuantumul avut in ... (vezi toată discuția)
Salarizarea lukyluke2008 lukyluke2008 vcreau si eu sa stiu care lege se aplica la stabilirea salariului intr-o primarie comunala (vezi toată discuția)