avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... REPREZENTARE CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

REPREZENTARE CEDO

Am primit un raspuns de la CEDO in care imi cere sa completez o procura pentru un avocat care sa ma reprezinte in fata curtii.
Pot sa imi sustin singur sau sa mandatez pe cineva (nu un avocat) sa imi sustina cauza in fata curtii?
Cel mai recent răspuns: VONPAUL006 , utilizator 21:03, 13 Aprilie 2010
nu te poti reprezenta singur in fata CEDO
La CEDO dacă partea desemnează un reprezentant, acesta trebuie să fie consilier juridic sau avocat, să fie o persoană abilitată să profeseze într-unul dintre statele părţi la Convenţie şi să fie rezidentă pe teritoriul unuia dintre acestea, sau o altă persoană agreată de Curte.
Multumesc frumos.
Am gasit pe net Regulamentul curtii, art. 36.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant jica1967 jica1967 Spunetimi Va rog este necesar de un reprezentant la CEDO,si daca instantele refuza sa raspunda la cereri de reexaminarea cazului pot sa ma adresez? este nevoe ... (vezi toată discuția)
Proces cedo Andre33 Andre33 Am ajuns in faza doua cu procesul de la CEDO, unde pot sa ajung la un acord cu statul roman binenteles daca cadem de acord pe suma. Am primit un formular unde ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru cedo MADLENEFF MADLENEFF Am ajuns in faza in care mi se cere sa desemnez avocatul care sa ma reprezinte. Pot sa cer sa ma reprezint singur in acest proces, desi nu am studii de drept ... (vezi toată discuția)