avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 5 luni de continuitate in cartea de munca pierdute .
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

5 luni de continuitate in cartea de munca pierdute .

Buna ziua,

Angajatorul meu ,m-a scos in somaj din 7noiembrie 2009, dar nu a platit contributia la fondul de somaj pe cateva luni si nu a depus declaratiile . A reusit sa plateasca si sa depuna declaratiile in luna martie 2010 . Eu nu mi-am putut depune actele pt obtinerea indemnizatiei de somaj . Din acest motiv doresc sa fac un demers mai bine spus o plangerre catre organele abilitate , pentru cele 5 luni de continuitate in cartea de munca pe care l-am pierdut. Unde ma pot adresa si cui ?

Cu multumiri .
Carmen Cucu

Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:04, 14 Aprilie 2010
Va multumesc pentru raspuns !

Am lucrat in sectorul 3 Bucuresti iar eu locuiesc in jud. Ilfov Unde sa ma adresez la sect 3 sau la Ilfov?

Carmen Cucu
Unde are sediul firma.

Nu mai ficti atat de trista pentru lipsa de continuitate pe cartea de munca...oricum se vor desfiinta intr-un an-doi...mai grav este ca nu v-a platit cotizatiile

Va multumesc pentru raspuns !

Cotizatiile le-a platit in final dar le-a platit cu foarte mare intarziere insa am avut surpriza sa aflu ca nu a depus declaratiile pe mai multe luni pt. anul 2009 . A reusit sa l-e depuna in luna martie 2010 . Firma la care am lucrat este o firma de contabilitate care se ocupa si de partea de resurse umane de aceea nu inteleg cum s-a putut intampla acest lucru . Eu timp de 5 luni nu am avut un venit . Sunt trista pentru ca acesti patroni se cred zei si se joaca cu vietiile noastre dupa bunul lor plac . Putea sa ma mai tina pana cand isi rezolva aceasta problema.

Cu multumiri
Carmen Cucu
Sunt trista pentru ca acesti patroni se cred zei si se joaca cu vietiile noastre dupa bunul lor plac

Sistemele statului care ar trebui sa vegheze la respectarea regulilor stabilite legislativ sunt de vina. Nu o sa indreptam nimic daca nu recunoastem cu adevarat cine greseste si ce masuri ar trebui aplicate pentru a intra in normalitate. Repet: nu ati fost pagubita de patron ci de institutii ale statului care nu a intreprins la timp masuri legale asupra patronului. Si tot prin lege, dv. nu aveti drept de control asupra patronului desi o parte din cotizatie a fost platita de dv. si deturnata de la scopul ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza daca firma angajatoare nu plateste taxele catre stat liviana_84 liviana_84 Buna seara ! Numele meu il stiti si sunt o abonat a site-ului dvs.In data de 6-7 martie am apelat la dvs cu o problema a unei cunostinte si va sunt foarte ... (vezi toată discuția)
Angajator in insolventa, probleme la somaj danusia1982 danusia1982 pe 7 noiembrie 2011 am terminat concediul de crestere al copilului. firma la care am lucrat intre timp a intrat in insolventa de plata. m-am adresat celor de ... (vezi toată discuția)
Societate cu capital strain; abandonata de patron in timp ce aveam cim suspendat pentru crestere copil 2 ani danieladulgheru danieladulgheru Buna ziua. Am si eu o intrebare,am intrat in pre si post natal si din acel moment patronul(cetatean strain) nu a mai platit compensatiile salariale niciunui ... (vezi toată discuția)