avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mai pot lua concediu de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mai pot lua concediu de crestere a copilului?

am intrerupere o luna pe cartea de munca... mai pot beneficia de concediu de crestere a copilului si implicit de indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 14 Aprilie 2010
Cel mai bine intrebati la serviciul din primarie care se ocupa cu indemnizatia.
Potrivit legii (text postat de colegul nostru Valeriu), aveti dreptul sa beneficiati de aceasta indemnizatie pentru CIC, intrucat ar trebui sa va ia in consideratie - prin exceptie - si acea fractiune de luna in care ati realizat venituri (22 - 30 sau 31).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri luate in calcul pentru indemnizatia de crestere si ingrijire copil IOANA MIOARA IOANA MIOARA Buna ziua, Am o prietena care este insarcinata in luna a patra si doreste sa stie daca dupa nastere va beneficia de indemnizatia pentru cresterea si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil rodiladumitru rodiladumitru daca am intrerupere de 3 zile pe cartea de munca in perioada de 12 luni inainte de nastere mai beneficiez de indemnizatie ? (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate si_monna si_monna mi-am schimbat locul de munca si am o intrerupere pe cartea de munca de vreo 4 zile. intre timp am ramas insarcinata si vreau sa stiu daca mai beneficiez de ... (vezi toată discuția)